עובד, שווק את עצמך

חווה טרטנר מציגה 4 טעויות נפוצות של עובדים, כיצד הם נתפסים בעיני הבוסים ואת הפעולות שכדאי להם לבצע. הנה דוגמה לאחת מהן.

הטעות: אתם באים לעבודה כדי לעבוד, לא לשחק ולא ליצור קשרים חברתיים. את התגודדויות הברזיה, שהשתדרגה לפינת הקפה, השארתם בבית הספר התיכון. אתם לא מעשנים כך שגם בפינת העישון לא רואים אתכם, ובשיחה היומית על "האח הגדול" או על תוכניות לסוף השבוע אתם לא משתתפים, כי אתם יושבים בפינה שלכם ועובדים, במחשבה שהבוסים שלכם שמים לב לחריצותכם.

הבוסים: חושבים שאתם מנותקים מהעם. ההתמקדות שלכם במסך נתפשת אצלם כהתנשאות והתרחקות משאר העובדים. לא רואים את "האח הגדול"? שלא תחשבו שזה עושה אתכם ליותר טובים מאתנו.

מה עושים: גם אם אתם לא נהנים מזה, הקדישו כל יום מזמנכם לשיחת חולין עם שאר העובדים בצוות. לא יזיק אם תראו קצת "האח הגדול". אל תקברו את עצמכם במחשב,­ כך שתוכלו לשים לב אם יש איזו שיחה קבוצתית ערה שמתנהלת מאחורי גבכם. למתקדמים ­- פיתחו בעצמכם בשיחות על נושאים שבחדשות. אז מה אתם אומרים על המופע של קצב?

קישור לפוסט: ארבע טעויות שעובדים עושים

** נ.ב., מה אתם אומרים על העיצוב החדש?

אודות אורי צציק

בלוגר, קופירייטר ובונה אתרים. נולד ביולי 1979 במזל אריה. אוהב לקרוא ספרים, לצפות בטלוויזיה, לאכול טוב ולגלוש ברשת. כיום עוסק בניהול פרוייקטים באתר תפוז ובבניית אתרים מבוססי וורדפרס בעבור חברות שונות.

דיון: “עובד, שווק את עצמך”

  1. 22 במרץ 2009 ב - 16:51 #

    הכל נכון.

    מזל שכתבת שהחלפת עיצוב, לטובת קוראי הרסס. אני מאשר.

    נכתב ע"י בצלאל
  2. 22 במרץ 2009 ב - 17:17 #

    זה אכן היה לטובת קוראי הRSS. תודה :)

    נכתב ע"י אורי צציק

כתיבת תגובה